Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Παράλληλο σύμπαν


Χθες είχα την πρώτη μου εμπειρία με το ΙΚΑ, με τα ιατρεία του συγκεκριμένα..είχα ραντεβού στις 10.10..έχοντας στο μυαλό μου περιγραφές και ζωντανές συνδέσεις πρωινάδικων πήγα προετοιμασμένη ψυχολογικά και πρακτικά, ακα πήρα και το πλεκτό μου μαζί σε περίπτωση πολύωρης αναμονής..έφτασα στις 10 που λες, βρήκα αμέσως το ιατρείο, κάθισα από έξω και σε 1 λεπτό κυριολεκτικά η γιατρός με φώναξε να μπω μέσα..περιττό να πω πως έπαθα σοκ..η γυναίκα με ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημα, ρώτησε το ιστορικό μου, με εξέτασε, ρώτησε τη αγωγή έπαιρνα παλιότερα, με ρώτησε αν συμφωνώ με την αγωγή που θα ακολουθήσουμε, μου είπε πότε να πάω να την  ξαναδώ και τι εξετάσεις ενδεχομένως  χρειαστούν αργότερα..συμπεριφορά που ούτε από ιδιώτες γιατρούς δεν περιμένεις δηλαδή..ντάξει ήταν λίγο βαρύς τύπος, αλλά δεν την θέλω και για τέταρτη στην μπιρίμπα..το καλύτερο δε ήταν όταν μου είπε τι πρέπει να προσέχω..
-πρέπει να κόψεις το κάπνισμα
-χαχαχα
-καθαριστικά και απορρυπαντικά απαγορεύονται δια ροπάλου
-εντάξει, θα φτύνω και θα  περνάω το μανίκι μου από πάνω
-πρέπει να αλλάξεις οπωσδήποτε εργασιακό περιβάλλον, το παρόν σου προκαλεί μεγάλο πρόβλημα
 -χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
(την ίδια άποψη έχουμε, βρε μπας και ήρθα σε ψυχολόγο;)
Πρόσεξε 10.01 μπήκα (ενώ είχα ραντεβού στις 10.10 υπενθυμίζω), 10.17 βγήκα..συνάντησα και κάτι γνωστούς ιατρικούς επισκέπτες και τα είπαμε λίγο..μετά πήγα στο φαρμακείο απέναντι να πάρω και την συνταγή..από 57 ευρά θα πληρώσεις μόνο τα 5 μου είπε χαμογελαστή η φαρμακοποιός..τέλεια..όλα τέλεια..η εμπειρία του ΙΚΑ απλά μαγική..ιδανική..όπως θα έπρεπε να ήταν δηλαδή..σε μια άλλη χώρα..στην επιστροφή σκεφτόμουν αν τα έζησα αυτά ή αν βρισκόμουν σε παράλληλο σύμπαν..πολύ καλό για να είναι αληθινό..σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού σε όλους τους γιατρούς για ένα τσεκάπ βρε αδερφέ, μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι όντως δεν βρισκόμουν σε παράλληλο σύμπαν..

Μετά πήγα από την Ψηλή που εργαζόταν, ήπιαμε καφέ, φάγαμε τυροπιτάκια και λιώσαμε στο πισι να παίζουμε χαζοπαίχνιδα..(btw το κατέβασα παιχνίδι και σκοπεύω να το λιώσω απόψε)..όταν σχόλασε είπαμε να πεταχτούμε δίπλα στον γείτονα να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας που το λέγαμε τόσο καιρό..που να φανταστούμε ότι ο γείτονας ήταν δώρο από μόνος του..μιλάμε για ομορφιά..τόση ομορφιά, από αυτήν που πονάν τα μάτια σου..ένα πιπινάκι 20 χρονών το πολύ, ενθουσιώδες και ντροπαλό συνάμα, ένας άκρως πετυχημένος συνδυασμός γονιδίων..πέσαμε πάνω του να το φάμε οι παλιοτεκνατζούδες..και θα το φάμε στο λέω..και για να καταλάβεις πόσο όμορφο ήταν, ένα θα σου πω..με την Ψηλή δεν έχουμε τα ίδια γούστα, τουναντίον θα έλεγα..έχει να μας αρέσει ο ίδιος άντρας από τότε που εμείς μπαίναμε στο μετρό και αυτός έβγαινε και θέλαμε να τον ακολουθήσουμε και να γίνουμε οι σκλάβες του για πάντα..ή κάτι τέτοιο..θυμάσαι;;
Μετά γύρισα σπίτι και ξενέρωσα..
Σε αφήνω τώρα..πάω να ζεματίσω λαχανόφυλλα να φτιάξω ντολμάδες..γιατί τεκνατζού τεκνατζού αλλά πάνω από όλα είσαι και κορίτσι για σπίτι, μην το ξεχνάς..




9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου να σε πω για να μαθαίνεις..παίρνεις ένα πιπίνι..όμορφο,πολύ όμορφο,πάαααρα πολύ όμορφο..αν δεν είναι όμορφο μην μπεις καν στον κόπο να το φας..το κοιτάς και λάμπει η μέρα,είναι γεμάτο βιταμίνες και πολύτιμα ιχνοστοιχεία..το ψήνεις καλά καλά (θυμήσου,είναι τρυφερούδι και δεν χρειάζεται πολύ)αλλά επειδή είναι μικρό και αθώο και συ είσαι μανιπιουλέιτιβ μπιτς το κάνεις να πιστεύει ότι σε έψησε αυτό..έπειτα το τραγανίζεις..το ξεζουμάς..αλλά το ρημάδι είναι νέο και όμορφο,έχει πολλές αντοχές και όρεξη για μάθηση..στα ενδιάμεσα το αφήνεις να σε θαυμάζει..μιλάς και μένει με το στόμα ανοιχτό, τα μισά που λες παίζει και να μην τα πιάνει καν..όταν μιλάει αυτό, προσπάθησε να μην χασμουρηθείς..μην αποθαρρύνεσαι και μην βαριέσαι..θυμήσου ότι αυτός είναι ο σκοπός, να ταίσεις το εγώ σου..προσοχή,αν το κυκλοφορήσεις επουδενί μην το συστήσεις στον κύκλο των συνομηλίκων σου, δεν θέλεις να του δημιουργήσεις ανεπανόρθωτη βλάβη..όταν το βαρεθείς,πολύ απλά το παρατάς σαν στιμμένη λεμονόκουπα..μην ανησυχείς,είναι μικρό και θα το ξεπεράσει αμέσως..εδώ τα μεγάλα και δεν τους πάιρνει πάνω από ώρα..καλή όρεξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσι, είσαι σίγουρη ότι η εμπειρία σου στο ΙΚΑ ήταν πέρα για πέρα πραγματική; Δηλαδή, τσιμπίθηκες μετά;
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    Σε ζηλεύω λίγο για το πώς αντιμετωπίζεις τα πιπίνια. Παλαιότερα (πολύυυυ παλαιότερα λέμε όμως) ήμουν της ίδιας ακριβώς οπτικής. Τώρα απλά τα βλέπω και τα θαυμάζω από μακριά και από απόσταση ασφαλείας, γιατί ο μεγαλύτερός μου φόβος πλέον είναι να μην ανοίξουν το στόμα τους. Σοβαρά, τρομάζω. Δεν ξέρω τι θα βγει από 'κει μέσα. Μάλλον έχω παραγίνει εγκεφαλική... lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε και λέμε..το ΙΚΑ όντως συνέβη τελικά..υπήρξαν μάρτυρες που όντως με είδαν εκεί..το γεγονός ότι μονολογούσα βγαίνοντας παίζει να είναι ανησυχητικό όμως..πρέπει να φταίει η πολύ επιτυχημένη αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, δεν εξηγείται αλλιώς..

    Σχετικά με τα πιπίνια, εσείς οι χαχανούλες ελπίζω να προσέχατε γιατί θα πέσει απροειδοποίητο διαγώνισμα..και μην ξεχνάτε, εφόσον είναι ενήλικα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας..δείτε το ως μια εμπειρία σπα-χαλάρωσης που την αξίζετε μια στο τόσο..

    Vampiria τελευταία ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι τι θα βγει από το στόμα των συνομήλικων και άνω..το τι έχω ακούσει δεν λέγεται..και υποτίθεται ότι έχουν εμπειρίες και πηγμένο μυαλό και κουλτούρα και μπλα μπλα μπλα..τουλάχιστον από το ανέμελο πιπίνι ξέρεις τι να περιμένεις..δεν έχει ευθύνες, κούραση, γκρίνια, στόχους,δάνεια..είναι ευχάριστο, πρόθυμο και σε έχει και θεά του..ξεκουράζεις το μυαλό σου μαζί του, στην τελική δεν προσέχεις καν τι λέει..η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι γρήγορα και αναζητώ τον επόμενο μαλάκα που θα παίξει με το μυαλό μου (εγκεφαλική και γω γαρ), θα με τρέξει, θα μου φορτώσει τα κόμπλεξ και τα ψυχολογικά του..αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι ποντία τελικά, και με τη βούλα..τα πιπίνια είναι το διάλειμμα από τους μαλάκες..εννόησες;; δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις..και ασχολείσαι μαζί τους εάν και εφόσον είναι τόσο όμορφα που σε πονάν τα μάτια σου..τα έχεις για καλλωπιστικό εσωτερικού χώρου..επίσης να σε θυμήσω ότι τώρα πια η νέα γενιά απαυτώνεται από το δημοτικό μη σου πω..και επίσης 30χρονο δεν είναι πιπίνι επουδενί..είναι απλά ο μαλάκας..ο οποίος είναι τίγκα στα υπαρξιακά, αλλά αυτή είναι και η γοητεία του..το πιπίνι ποτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή