Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ο Ντάνιελ, ο Μιχάλης και ο Όπις..(όχι δεν είναι ερωτικό τρίγωνο)


Ένα από τα αγαπημένα μου αθλήματα είναι το googling..ξεκινάω να ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο, περνάω από το ένα στο άλλο και 2 ώρες μετά δεν θυμάμαι τι έψαχνα αρχικά..σήμερα λοιπόν σου έχω μία πληροφορία που ξεπήδησε μέσα από το googling..και ω ναι, τι χαρά, αφορά σελέμπριτι..αν λοιπόν έχεις χρόνο για σκότωμα, άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε..

Τον Ralph Macchio τον ξέρεις;;δε νομίζω..αν σου πω 2 λέξεις μήπως και το ξανασκεφτείς : Daniel Larusso..εεεεε ρινγκ ε μπελ;; ναι ναι το μελαχρινό αυτό άγαρμπο αγόρι, ολίγον τι φλώρος, ολίγον τι μαμάκιας, που με λίγο μπριθ ιν μπριθ άουτ και 2 κινήσεις κάτα μεταμορφωνόταν σε νίντζα, κατατρόπωνε τα μαγκάκια και τους αθληταράδες και κέρδιζε τα γκομενάκια..έλα πες την αλήθεια..η γοητεία του Ντάνιελ σαν σε είχε αγγίξει και σένα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει έστω μια φορά το χτύπημα του γερανού..μην στα πολυλογώ, κάπου πήρε το μάτι μου το Καράτε Κιντ (στο μέγκα θα ήταν σίγουρα)και αναλογίστηκα τι να έχει γίνει αυτό το αγόρι..θυμήθηκα ότι κάααποια στιγμή τον είχα πετύχει σε κάααποια σειρά αλλά με εντυπωσίασε τόοοοσο πολύ που ούτε θυμάμαι ποια ήταν..συνεπώς γκούγκλινγ..ο Ντάνιελ σαν λοιπόν είναι σήμερα αισίως 50 ετών..προφανώς και δεν έκανε καμία μεγάλη καριέρα, αφού ο ρόλος της ζωής του πρόλαβε να τον χαρακτηρίσει..κάτι συμμετοχές σε σειρές και κάποιες ταινιούλες τόσο αποτυχημένες που ούτε ο Μίστερ Μιγιάκι δεν πρέπει να πήγε να τις δει..έτσι λοιπόν ως άλλος ξεπεσμένος σταρ κατέληξε όπου και αρκετοί άλλοι ξεπεσμένοι συνάδελφοι του, να χορεύει στο Ντάνσινγκ γουίθ δε σταρς της χώρας του..αν θέλεις να του ρίξεις μια ματιά, θα τον δεις εδώ, μαζί με άλλους που σίγουρα κάπου τους έχεις ξαναδεί, να ξεδιπλώνει το τεράστιο υποκριτικό ταλέντο του..


Και αν βαριέσαι να τον δεις, πάρε πικς πριν και μετά για να σου λύσω την απορία..




Αν συνεχίζει να σε γοητεύει ακόμη, μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα, χωρίς να θέλω να σε θίξω..

Και τώρα που το θυμήθηκα, πάρε και 2 αγόρια που πολύ αγάπησα μέσα από αμερικανιές σειρές, να δεις που ήταν χάλια και έγιναν τόοοοσο ωραία (αυτά να τα βλέπεις εσύ Ντάνιελ σαν)..

Δες τον Μιχαλάκη από το Πρίζον Μπρέικ πως από το ζαβό του σχολείου έγινε σέξυ αγόρι..


Και δες το γλυκό αγόρι Όπι από τους Γιους..τι σου κάνουν λίγα μαλλιά, λίγα μούσια, ένα δερμάτινο και κάτι χρυσά δόντια (το ότι θα αγαπούσα άντρα με μέταλλα αντί για δόντια δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ)..



 

1 σχόλιο:

  1. Καημένος Daniel san!!!! και δεν σκεφτηκε κάν να αλλάξει επάγγελμα, εκεί υθοποιός μια ζωή!!!Θα αναγνωριστεί η αξία του μετά θάνατο...σαν τους ζωγράφους και αυτός!!!! Ταλενταραααα!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή